SZOLGÁLTATÁSAINK

Könyvnyomtatás

színes és fekete-fehér ofszet nyomtatás

A nyomdában B/1 és B/2 méretű HEIDELBERG nyomdagépeken történik a nyomtatás. A színes és fekete-fehér ívfordítós gépek nagy hatékonysággal és rendkívül jó minőségben képesek a közepes és nagy példányszámú munkák kinyomására. A Társaság kapacitása és minőségi könyvgyártása révén meghatározó szereplője a hazai szépirodalmi- és tankönyvgyártásnak is.

Digitális nyomtatás

kis példányszámú könyvek, megszemélyesített nyomtatványok

Új utakon a nyomda, a hagyományos ofszet nyomtatás és a klasszikus kötészeti kigyártások mellett, folyamatos a fejlesztés egy digitális alapokon nyugvó új üzletág megteremtésére. A Gyomai Kner Nyomda a nyomtatástól kezdve – akár kétoldali megszemélyesítéssel és borítékolással, valamint postára adással – teljes körű levelezési szolgáltatást nyújt államigazgatási intézmények, önkormányzatok, bankok, biztosítók, közszolgáltató és kereskedelmi cégek számára.

Nyomtatványok, periodikák

magazinok, prospektusok, mappák

Kner Izidor már a korabeli nyomtatványok ésszerűsítésével, korszerűsítésével jelentős szerepet teremtett a nyomdának ebben a piaci szegmensben, amely a mai napig meghatározza a gyomai nyomda előkelő helyét a gyártók között. Komoly, nagy presztízsű prospektus kiadása esetén, célszerű és elegáns ragasztókötött vagy irkafűzött formában megjelentetni a kiadványt.

Kötészeti megoldások

ragasztó, cérna, szálfelsütött, spirál, irkafűzés

A keménytáblás, kartonált és flexibilis táblás könyvek kigyártása mellett, számos egyéb kiviteli technológiával rendelkezik a nyomda kötészete. A kivitelezés igény szerint, lehet irkafűzött vagy spirál kötött is. Teljes kötészeti gyártósor lehetővé teszi a késztermék egy menetben történő előállítását valamint a hajtogató, összehordó, táblakészítő, előzékelő és beakasztó berendezések lehetővé teszik a bérkötészeti tevékenységet is.

Sarokkerekítés

exkluzív hatás rekordidő alatt

Speciális kötészeti megoldás, amellyel egyedivé és biztonságossá tehetők a könyvek és a határidőnaplók! Előnyt jelent a gyermekkönyv kiadók számára, hogy könyveik biztonságosak, gyerekbarát, sarokkerekített megoldással készülhetnek, valamint naptárkiadók is szeretik alkalmazni hölgyeknek tervezett zsebnaptárak esetében is.

Különleges effektusok

borítón és belíven

A kiadványok belíveit és borítóit sokféle eljárással lehet egyedivé, különlegessé és tartóssá alakítani. A nyomda e téren is teljes körű szolgáltatást tud nyújtani, legyen szó akár ofszet lakkozásról, fóliázásról, UV lakkozásról, prégelésről, dombornyomásról, stancolásról, riccelésről vagy az előbbiek tetszőleges kombinációjáról. A kötészet nagy tapasztalattal bír a keménytáblás táblaborítók félvászonnal, egészvászonnal, műbőrrel vagy bőrrel történő kigyártásában is.

Ajánlatkérés

Referenciák