Rólunk

Bemutatkozás

A Gyomai Kner Nyomda Zrt. dolgozóiként büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk a 140 éves könyv- és nyomtatványgyártói múltra visszatekintő nyomda XXI. századi sikerének.

Az 1882-es alapítás óta eltelt idő talán a legrövidebben úgy foglalható össze, hogy a Nyomda mindenkori tulajdonosai, dolgozói és vezetői a szakmai és üzleti fejlesztést, megújulást tartották szem előtt. Nincs ez másképpen ma sem, amikor a könyv egyre fontosabb képviselője a hagyományos tájékoztatásnak és írásbeliségnek. Egy többszáz éves terméket gyártunk a legmodernebb technológiával, megalapozott szakértelemmel, odafigyelő ügyfélkiszolgálással egy rendkívül igényes, magyar és nemzetközi megrendelői körnek.

A Kner nevet a könyvgyártás tette igazán ismertté. A régmúlt hagyományait és minőségét a mai Gyomai Kner Nyomda is követi, és aktívan tervezi a jövő könyvgyártását…

Életem értelme nem az, hogy nyomdász vagyok, hanem az, hogy szolgálok.” Kner Imre

A Gyomai Kner Nyomda Zrt. csapata

Tanúsítványok, díjak

tanúsítványok

ISO 9001 (HUN / ENG)
ISO 14001 (HUN / ENG)
ISO 27001
ISO 12647-2:2013
ISO/IEC 27001:2013 (HUN / ENG)

Díjaink

BEST PRINT HUNGARY
SZÉP MAGYAR KÖNYV 2020 | 2022
ÉV ZÖLD NYOMDÁJA
MAGYARBRANDS DÍJ
OFA 2023

Örömünkre szolgál, hogy az idei évben ismét MagyarBrands díjas a Gyomai Kner Nyomda, a „Kiváló Üzleti Márka” kategóriában.

A MagyarBrands program magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz, immáron tizedik éve. A díj odaítélésének szempontjai között szerepel a kimagasló szellemi érték létrehozása, az ismertség, a kedveltség és a megbízhatóság. A 2020-as év nehézségei ellenére, a hazai márkák és vásárlóik közötti kapcsolat még tovább erősödött a cégek tudatos felelősségvállalása révén, amely szintén fontos szempont az értékelésnél.

A Gyomai Kner név méltán illik ebbe a közegbe, hiszen közel 140 éve biztosítjuk a legjobb minőségű nyomdai szolgáltatást megrendelőink számára. A minőség iránti elkötelezettségünk, dolgozóink szakmai felkészültsége és a folyamatos ipari fejlesztés garanciát ad ügyfeleink széleskörű igényeinek gyors és pontos kielégítésére. Hisszük, hogy a kimagasló eredmény egyaránt múlik a jó ügyfélkapcsolaton valamint a munka alapos tervezésén és kivitelezésén. Megteszünk mindent azért, hogy ügyfeleink a jövőben is minket válasszanak.

Média

print

A betűk, a rajzok és a papír bűvöletében
https://wmn.hu/kult/52206-a-betuk-a-rajzok-es-a-papir-buvoleteben–kner-izidorra-emlekezunk

Kner Izidor viaskodásai
https://cultura.hu/kultura/kner-izidor-160-eve-szuletett/

Nyolc új érték a Békés Megyei Értéktárban
https://behir.hu/nyolc-uj-ertek-a-bekes-megyei-ertektarban

Tárlat nyílt Gyulán Mata János és Kner Imre alkotásaiból
https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/kiallitas-nyilt-gyulan-mata-janos-es-kner-imre-alkotasaibol-1798288/

Mata János és Kner Imre barátságáról nyílt kiállítás a levéltárban
https://www.gyulaihirlap.hu/124386-mata-janos-es-kner-imre-baratsagarol-nyilt-kiallit

Új tárlat nyílt a Békés Megyei Levéltárában
https://koroshircentrum.hu/2019/03/04/uj-tarlat-nyilt-a-bekes-megyei-leveltaraban/

Aki csak betűből is tudott jó könyvet csinálni: Kner Imre
http://hir6.hu/cikk/118041/aki_csak_betubol_is_tudott_jo_konyvet_csinalni_kner_imre

Nem élte túl a vészkorszakot a magyar könyvművészetet új szintre emelő Kner Imre
https://mult-kor.hu/nem-elte-tul-a-veszkorszakot-a-magyar-knyvmuveszetet-uj-szintre-emelo-kner-imre-20170203

youtube

A cégcsoportról

A Gyomai Kner Nyomda Zrt. az ANY Biztonsági Nyomda csoport tagja. A vállalatcsoport több mint 1000 főt foglalkoztat. Magyarországon 3, Romániában 2, Szlovákiában és Moldovában egy-egy telephellyel működik. A cégcsoport a közép-kelet-európai régió egyik legnagyobb árbevételű, biztonsági és üzleti nyomtatványgyártó cége. A Társaság részvényeit 2005 óta a Budapesti Értéktőzsdén, Prémiumkategóriában jegyzik. Pénzügyi helyzetét stabil és eredményes működés jellemzi. Az ANY a biztonságos személy-, és termékazonosító termékek gyártására, kapcsolódó szolgáltatásokra és azok informatikai háttérrendszereire fókuszál. A termékek és szolgáltatások olyan területeket ölelnek fel, mint a személyazonosítás – eID, útlevél, vízum -, a feketegazdaság visszaszorítása – adó- és zárjegy – vagy éppen a választási nyomtatványok készítése. A nemzetközi minősítések, a több mint 170 éves biztonsági nyomtatványgyártási tapasztalat, a kitűnő referenciák és saját okmánybiztonsági laboratórium teszi lehetővé a sikeres terjeszkedést.

Scroll to Top