Logisztikai megoldásaink

A logisztika korunk egyik leggyorsabban növekvő területe. A 21. században a digitalizáció és a globális kereskedelem korszakában a logisztika már sokkal több, mint egyszerű szállítás, beszerzés és raktározás. Abban hiszünk, hogy partnereinknek akkor tudunk valóban hatékony és hosszú távon is megbízható megoldást nyújtani, ha teljes körűen átvállaljuk a tárolás, kommisiózás, készletkezelés, kiszállítás és visszáru kezelés összetett folyamatait. Így partnerinknek időt és energiát takarítunk meg, amelyet saját folyamataik fejlesztésére tudnak fordítani.

Bérraktározás

Költséghatékony bérraktározási megoldásunk segítséget nyújt mindazon partnereink számára, akik nem szeretnének saját raktárat bérelni és fenntartani valamint az ezzel járó költségeket viselni. Raktárunkban magas állványrendszer, polcos tárolás valamint vonalkódos technikával működő raktár- és készlet nyilvántartási rendszer biztosítja a gyors és precíz kiszolgálást partnereink részére.

Fulfillment

A Gyomai Kner Nyomda Zrt. a már meglévő színes nyomdai szolgáltatási palettája mellé egy új logisztikai szolgáltatást indított útjára 2021-ben. A kiszervezett logisztikai kiszolgálás, vagy más néven fulfillment szolgáltatás segítséget nyújt a már meglévő vagy leendő webáruház- tulajdonosoknak azzal, hogy leveszi a vállukról a logisztikai folyamatok terhét. A rendelések feldolgozásától, a csomagoláson át, a kiszállításokon keresztül egészen a visszáru kezelésig minden folyamatot átvállalunk.
Webshop összekapcsolása API-n keresztül a fulfillment szoftverünkkel gyorsan és egyszerűen.
Rendelés feldolgozása az összekötést követően automatikusan történik.
A rendeléseket gondosan becsomagoljuk és átadjuk futárszolgálatnak 24 órán belül.
A futárszolgálat a csomagfelvételt követő munkanapon kiszállítja a csomagot.
Az át nem vett csomagokat visszavételezzük raktárunkba.

árajánlat kérés

Gyakran ismételt kérdések

Természetesen! Szoftverfejlesztő partnerünk teljes körű támogatást nyújt a webáruház megtervezésétől a beindításig.
  • Nincsenek fix költségek
  • Professzionális csomagolás
  • Kedvező szállítási költségek
  • Időt és pénzt takarít meg
  • Nincs raktár fenntartási költség
  • Kevesebb stressz
Szoftverünk az összes webáruház rendszerrel összeköthető, amely rendelkezik API-val. A népszerű webshop motorokkal (UNAS, Shoprenter, Shopify, WooCommerce) való integráció szerződéskötést követően néhány percet vesz igénybe.
A webáruház integrációnak köszönhetően a rendelések automatikusan átkerülnek a rendszerünkbe, anélkül, hogy manuálisan fel kellene tölteni.
Szoftverünkben naprakészen, real time nyomon követheti a csomagok státuszát az összekészítéstől egészen a kézbesítésig.
Országosan 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek a csomagok.
A kiszállítási díjat a csomag súlya határozza meg, nem függ a csomagszámtól. Részletes árainkért kérje tanácsadóink segítségét.

kapcsolat

Amennyiben szeretné felvenni logisztikai tanácsadónkkal a kapcsolatot, keresse az alábbi email címen: 

fulfillment@gyomaikner.hu

Scroll to Top