Könyvnyomtatás

A Gyomai Kner Nyomda több, mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a nagyüzemi könyvgyártás területén. A különleges kivitelt, speciális igények megvalósítását a sok éves tapasztalattal rendelkező, szakmailag felkészült munkatársak, valamint a korszerű nyomtatási technológiákkal és teljes könyvkötészeti gyártósorokkal felszerelt üzem biztosítja. A Társaság kapacitása és minőségi könyvgyártása révén meghatározó szereplője a hazai szépirodalmi- és tankönyvgyártásnak is.

Könyvkötészeti megoldásaink

Keménytáblás könyvek

A tartós és magas minőségi könyvkivitelezés legmegbízhatóbb formája – mindennapi intenzív igénybevétel mellett is megtartja formáját. Javasolt exkluzív könyvek, albumok előállításához, mind a belív, mind a táblaborító alapanyaga igen széles vertikumból választható, ezzel is növelve az egyedi kiadványok különlegességét; az elképzeléseknek gyakorlatilag csak a képzelet és a fellelhető alapanyagok szabhatnak határt.

Kartonált könyvek

A ragasztókötött könyv több előnnyel is jár, az előállításához szükséges idő sokkal kevesebb, mint egy flexibilis vagy keménytáblás könyv esetén, valamint az előállítás költsége is kedvezőbb. A fedél jelen kivitel esetében lehet füles is. Ez több okból is hasznos lehet, mivel egyrészt a könyv kézbe fogva masszívabb benyomást kelt, másrészt a fedélen több hely keletkezik az információk átadására.

Flexibilis könyvek

A kötészeti kivitelezés szempontjából a flexibilis fedelű könyvek kompromisszumos, átmeneti megoldást jelentenek azoknak, akik a keménytáblás megoldást túlságosan robusztusnak, a kartonált, avagy ragasztókötött kivitelt pedig túlontúl egyszerűnek gondolják. A fedél előállításhoz szükségtelen a gerinc és a táblalemez is; a fedél alapanyaga nem csak papír lehet, hanem akár műanyag is. A kész könyv könnyebb lesz, mint egy keménytáblás könyv, de tartósabb, mint egy kartonált kivitelű kiadvány.

Ajánlatkérés

Referenciák