Digitális nyomtatás

A Gyomai Kner Nyomda a nyomtatástól kezdve – akár kétoldali megszemélyesítéssel és borítékolással, valamint postára adással – teljes körű levelezési szolgáltatást nyújt államigazgatási intézmények, önkormányzatok, bankok, biztosítók, közszolgáltató és kereskedelmi cégek számára, az adatvédelmi előírásokat messzemenően szem előtt tartva.

Mikor előnyös a digitális technológia?

Kis példányszámú könyvek

Ha a kiadandó könyv példányszáma nem éri el az 500 darabot, gazdaságosabb a hagyományos ofszet technológiánál a digitális nyomtatással történő kivitelezés.

Megszemélyesített nyomtatványok,
üzleti levelezés

A digitális nyomtatás segítségével az üzleti nyomtatványok akár teljes felülete személyre szabottan, egyedi megszemélyesítéssel, személyre szóló ajánlattal készülhet.

Tankönyvek, jegyzetek

A nyomda több éves tapasztalattal rendelkezik a tankönyvgyártás területén.  Nagyobb példányszámok esetén ofszet eljárással, kisebb mennyiségek esetén digitálisan készülnek az oktatói kiadványok. A digitális nyomtatás költséghatékony megoldást jelent  az iskolák saját jegyzeteinek kivitelezéséhez. Felsőoktatási intézmények részére vizsgalapok gyártását is vállaljuk, akár biztonsági elemmel ellátva, a visszaélések ellen.

Ajánlatkérés

Referenciák