Örömünkre szolgál, hogy az idei évben ismét MagyarBrands díjas a Gyomai Kner Nyomda, a „Kiváló Üzleti Márka” kategóriában.

A MagyarBrands program magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz, immáron tizedik éve. A díj odaítélésének szempontjai között szerepel a kimagasló szellemi érték létrehozása, az ismertség, a kedveltség és a megbízhatóság. A 2020-as év nehézségei ellenére, a hazai márkák és vásárlóik közötti kapcsolat még tovább erősödött a cégek tudatos felelősségvállalása révén, amely szintén fontos szempont az értékelésnél.

A Gyomai Kner név méltán illik ebbe a közegbe, hiszen több mint 130 éve biztosítjuk a legjobb minőségű nyomdai szolgáltatást megrendelőink számára. A minőség iránti elkötelezettségünk, dolgozóink szakmai felkészültsége és a folyamatos ipari fejlesztés garanciát ad ügyfeleink széleskörű igényeinek gyors és pontos kielégítésére. Hisszük, hogy a kimagasló eredmény egyaránt múlik a jó ügyfélkapcsolaton valamint a munka alapos tervezésén és kivitelezésén. Megteszünk mindent azért, hogy ügyfeleink a jövőben is minket válasszanak.