? Gyomai Kner Nyomda Zrt.
Gyomai Kner Nyomda

 

Könyvkészítés


132 éve szakemberek generációi adják át egymásnak azt a tudást, ami a minőségi könyvkészítés záloga a nyomdánkban. Kner Izidor és Imre nemcsak kiváló szakemberek voltak, de az elsők közt ismerték fel a nemzetközi piacok jelentőségét. Az alapítók elhivatott szakmaisága mellett pontos üzleti tervvel és kiváló marketingtevékenységgel tették ismertté a nyomda nevét.

A Gyomai Kner Nyomda tudja, hogy a minőség mindenki jogos elvárása, de a rendelkezésre álló anyagi erőforrások sokszor nem engednek meg prémium kategórás terméket. Ezért szakembergárdánk elsődleges célja, hogy mindig megtalálja az előállítható legjobb minőséget, bármelyik piaci szegmensbe esik is az adott termék.

Legyen szó akár az egyedi, minőségi alapanyagokból, kézzel készített borítókról, vagy kedvező árú kartonált könyvekről, Ön mindig számíthat rá, hogy a legjobbat kapja - a legkedvezőbb áron. A nyomda kézművesei és nagyteljesítményű gépsorai egyaránt a legjobb ár/érték arány elérése érdekében tevékenykednek.

Több ezer könyvcím elkészítése után még mindig azzal az örömmel vesszük kézbe mi is legújabb termékünket, amivel a nyomdaalapítók is fogták a saját idejükben kezükbe: ismét a Kner szó szerepelhet megérdemelten a nyomdai kivitelező helyén!