Csatlakozzon Csapatunkhoz!

A Gyomai Kner Nyomda hosszú távú, megbízható hátteret biztosít munkavállalói számára immár 1882 óta. Hazai piac egyik legjelentősebb könyvgyártójaként is megőriztük a családias légkört. Cégünk stratégiai célja az emberi erőforrásokkal való hatékony gazdálkodás, a munkavállalók munkaképességének fenntartása, alkotó szándékuk hasznosítása. A magas színvonalú munka elvégzéséhez Nyomdánk lehetőséget biztosít gyakorlati ismeretek bővítésére, szakmai fejlődésére.

Patinás vállalatunk mind az árbevétel, mind a munkavállalók számát tekintve az első három között szerepel a helyi cégek között. 2018-ban is bekerültünk Békés megye TOP 100 vállalkozásai közé.
150 elégedett ügyfelünk között hazai könyv- és szaklapkiadók, felsőoktatási és állami intézmények szerepelnek, melyek stabil megrendelői kört biztosítanak tradicionális társaságunk számára. A kiadói igények szerint gyártunk szépirodalmi könyveket, regényeket, mesekönyveket, tankönyveket a legkülönfélébb kötészeti megoldásokkal, de technológiai hátterünk lehetővé teszi magazinok, füzetek, dossziék és egyéb marketingkiadványok előállítását is.

Várjuk jelentkezését, ha fontos Önnek a foglalkoztatás biztonsága, a családias hangulat, egy jól működő, egymást segítő csapat! Töltse fel önéletrajzát adatbankunkba!

Amennyiben önéletrajzát postai úton adja fel a Nyomda részére, kérjük az adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatot kinyomtatni és kitöltve, aláírva, mellékelni szíveskedjen.

Név

Az Ön email címe

Üzenet

Önéletrajz

Kérjük, olvassa el Adatvédelmi Nyilatkozatunkat.