? Gyomai Kner Nyomda Zrt.
Gyomai Kner Nyomda

 

Íves ofszetnyomtatás


A termelés három műszakban, a nap huszonnégy órájában folyik. Nyomóüzemünk gépeinek zömét Heidelbergi íves ofszet nyomógépek
alkotják. 2 db B/1-es formátumú 5 és 2 nyomóműves Speedmaster áll rendelkezésünkre, mindkét gép ívfordítóval ellátva, ami egy menetben történő elő és hátoldalnyomást tesz lehetővé.

Igényes színes munkáinkat az öt nyomóműves gépünkön készítjük, szükség szerint 3 műszakos munkarendben.  

A nyomtatvány jellegének igénye szerint a színes nyomat felületét lakk felülnyomással tesszük esztétikusabbá, illetve dörzsállóbbá.

A tartozékok és egyéb nyomtatványok nyomását 2 db B/2 formátumú, öt és két nyomóműves gépen /Speedmaster 74 és SORMZ/ végezzük.

Nyomtatás során az állandó minőséget folyamatos műszeres ellenőrzés /denzitométer, spectrofotométer/ valamint jól képzett szakembereink odafigyelése biztosítja.

Nyomdánk rendelkezik azokkal a személyi és tárgyi feltételekkel, amelyek elősegítik és ellátják nyomóformával a rugalmas és hatékony nagyüzemi termelést. 
Számítógépes rendszerünk fekete-fehér szöveg és képek feldolgozására egyaránt alkalmas. A kéziratok rögzítését és a szövegtördelést nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembergárda végzi. 
B1 és B2-es méretben montírozunk, igény szerint akár három műszakban is. 

A nyomólemezek előállítását a felhasznált anyagokhoz kalibrált, Fuji Luxel9600 levilágító és automata lemezelőhívó berendezéssel végezzük. Ezzel biztosítjuk a nyomtatás igényeinek megfelelő, egyenletes minőségű nyomóforma-készítést.